-->
((( 001. Ξυλαγανή FM 104.5 - Θράκη - Κομοτηνή )))
Join Me On Facebook
Καλώς ήρθατε, στο Blog μου! Πρόκειται, για μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, η οποία, με σεβασμό, προς τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και τους αγώνες του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Κομοτηνής, σκοπό έχει, αποκλειστικά και μόνο, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη (καθώς και εμού του ιδίου), για επίκαιρη ειδησεογραφία. ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον, ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει. Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά... και πολλά άλλα, γενικού ενδιαφέροντος. Ευχαριστώ, για τις επισκέψεις!

Σπετζοφάι

ΣπετζοφάιΤαιριάζει πολύ σερβιρισμένο με ρύζι μπασμάτι

Υλικά (για 4 μερίδες)

250 ml ελαιόλαδο 
1 κιλό πιπεριές κέρατο, ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
½ πιπεριά πράσινη ή κόκκινη καυτερή
1.500 γρ. λουκάνικα, μοσχαρίσια, κομμένα σε διαγώνιες ροδέλες 2 εκ. 
1.500 γρ. ντομάτες, περασμένες από τον τρίφτη

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 100 ml λάδι, τηγανίζουμε τις πιπεριές για 5 λεπτά και τις βγάζουμε. Στο ίδιο λάδι ρίχνουμε τα λουκάνικα, τα σοτάρουμε και αυτά για 4 λεπτά και τα βγάζουμε.
Στραγγίζουμε την κατσαρόλα από το λίπος που έβγαλαν τα λουκάνικα, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και την ντομάτα και την αφήνουμε να πάρει μία βράση για 5 λεπτά.
Κατόπιν προσθέτουμε τις πιπεριές και τα λουκάνικα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Λίγο προτού αποσύρουμε από τη φωτιά ελέγχουμε το αλατοπίπερο.

ΠΗΓΗ: www.tovima.gr